Empreses d’àmbit estatal aposten per Catalunya a la Cyberweek

Els passats 23, 24 i 25 de novembre de 2016 va tenir lloc a la universitat de Girona el congrés internacional sobre informàtica overdrive.

Més de 20 experts en seguretat informàtica de tot el món van visitar l’escola politècnica superior de la universitat de Girona del 23 al 25 de novembre per a participar en la conferència overdrive sobre informàtica. Durant la seva estada a la conferència van mostrar i compartir les últimes tècniques d’atac i defensa a sistemes informàtics així com els últims mecanismes de pagament online i les seves aplicacions comercials.

L’esdeveniment va comptar amb el suport d’empreses com ara Telefònica, Vector ITC group o fins i tot empreses internacionals com els laboratoris BrightSight (Holanda, Xina, Barcelona) o els laboratoris Kaspersky provinents de Rússia. Durant l’esdeveniment els representants d’empreses tecnològiques catalanes van poder compartir informació sobre tendències tecnològiques, tipus de tecnologia i tendències de mercat amb els seus homòlegs vinguts d’altres ciutats. Les trobades van resultar ser un èxit, amb una participació de més de 300 persones.

A arran d’aquesta primera edició de l’esdeveniment, promotec ha pogut constatar que algunes de les empreses participants es troben experimentant amb noves tecnologies presentades pels experts vinguts d’arreu i també tenim constància que algunes empreses vingudes d’altres ciutats catalanes han decidit sumar-se a la llista d’empreses del patronat de la EPS (eps.udg.edu) mostrant voluntat de col·laborar amb el sector universitari.

De cara el setembre del 2017 l’associació catalana per la promoció tecnològica es troba preparant l’esdeveniment internacional cyberweek on repetiran el format, aquest cop ampliant la llista d’empreses convidades.