Promotec posa en marxa les xerrades sobre motivació tecnològica

L’associació catalana per la promoció tecnològica ha decidit posar en marxa una sèrie de xerrades a realitzar a instituts d’arreu del territori orientades a promoure les vocacions científiques i tecnològiques entre els joves catalans.

Com és ben sabut, actualment la tecnologia és un dels principals motors a l’hora de la generació de llocs de treball, té un gran impacte en la societat i així doncs te una gran demanda en tots els sectors. Tots els sectors de la societat es troben en un procés de transformació digital a partir de pocs anys enrera, des del sector mèdic fins al sector aeronàutic passant per l’educació, podem veure millores tecnologies com l’ús d’apps, la telefonia mòbil o el big data a llocs on fa pocs anys no hi eren presents. Tot això ha generat una gran demanda de perfils tecnològics molt sovint no coberta pels centenars de joves que cada any es graduen en carreres i cicles formatius relacionats amb l’enginyeria.

L’associació promotec ha decidit aportar el seu esforç en posar remei a aquest fenomen. Com que creiem que la tecnologia jugarà un paper cada cop més important a la societat, l’associació ha decidit promoure les vocacions tecnològiques entre els més joves, per a aconseguir que es decantin per estudis d’enginyeria o simplement perquè coneguin millor el món tecnològic i perdin qualsevol tipus de por que hi puguin tenir.

Per a realitzar aquest projecte, l’associació ha contactat amb diversos instituts catalans per realitzar-hi xerrades sobre temes com ara: noves oportunitats tecnològiques, ús segur de les xarxes socials, introducció a la programació i la robòtica entre d’altres…

Alguns instituts com l’INS Montilivi o l’INS Vall de Llémena ja s’han sumat a aquesta iniciativa allotjant les xerrades de l’associació amb gran èxit!

L’associació espera arribar a prop de 50 instituts entre el 2017 i el 208.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *