Torna enrere

Els joves són l’actiu més important

Des de l’associació catalana per la promoció tecnològica estem convençuts que els joves són l’actiu més important del que disposem. Són ells els que hauran de gestionar la societat del futur i hauran de fer-se càrrec dels problemes i reptes que ens esperen com a societat en els anys vinents. Per tant creiem que la millor eina que podem donar-los per a afrontar aquests reptes és l’educació. Mitjançant l’educació podem construir ciutadans desperts, preparats i motivats per a treballar per la societat. Des de l’associació catalana per la promoció tecnològica apostem per dotar als joves catalans d’eines i oportunitats relacionades amb la tecnologia.

Treballem per els joves

Per a treballar per als jove des de promotec organitzem estades de pràctiques relacionades amb la tecnologia en empreses locals i internacionals, connectem als joves amb mentors d’àmbits on puguin tenir interès, fem xerrades d’orientació laboral i actualment col·laborem amb la universitat de Girona per tal d’ampliar l’oferta d’assignatures optatives per als estudiants d’enginyeria.

Un dels projectes més recents de promotec es la posada en marxa dels esdeveniments HackDay, esdeveniments de tipus marató tecnològica on joves de diverses edats i estudis treballen en equip per a resoldre reptes, partint de la tecnologia com a eix vertebrador. Mes informació a hackday.udg.edu.

 

Torna enrere