Hack Day Girona

El proper dia 2 de desembre del 2017 el “Local Hack day” se celebrarà arreu del món. El “Local Hack Day” consisteix en un fenomen d’abast mundial originat a les universitats americanes de la reconeguda “ivi league” on els estudiants celebraven el dia mundial dels “hackers” o inventors, trobant-se i obrint les portes de les seves respectives universitats a tota la comunitat per tal de dur a terme tallers de formació, projectes i demostracions sobre tecnologia per a tots els públics.

El fenomen va anar creixent fa poc i aquests grups d’estudiants es van organitzar en la “major league hacking” o mlh, una organització d’abast mundial amb seu a Nova York encarregada de promoure les noves tecnologies i la creativitat entre els joves, tot això sense cap ànim de lucre.

L’associació catalana per la promoció tecnològica ha arribat a un acord formal amb la mlh per tal de celebrar el HackDay Girona el pròxim 2 de desembre. Durant el proper dissabte 2 de desembre l’escola politècnica superior de la UdG (edifici P-II) obrirà les seves portes a la comunitat celebrant un esdeveniment on estudiants de secundària, cicles formatius i universitaris es trobaran, formaran equips i tindran tot el dia per a resoldre reptes i presentar les seves solucions davant d’un jurat.

L’activitat compta amb el suport d’empreses locals com ara CDMON o VolcànicaInternet, però també compta amb el suport internacional d’empreses com ara GITHUB o AMAZON i amb el suport d’entitats com ara el col·legi d’enginyers superiors en informàtica.

Tota la informació relativa a aquest esdeveniment així com el seu programa pot ser consultada a hackday.udg.edu

desembre 2, 2017

Details:

Name Promotec Email munyoz.15@gmail.com

Schedule

Date:
Time:

Segments:

  • Pizza, samarretes i enganxines gratis
  • Vina amb el teu portàtil!
  • Tallers tot el dia