Torna enrere
 • Alba Martelli

  Talent manager

  Gestora de talent de l’Associació Catalana per la promoció tecnològica i responsable adjunta de relacions amb empreses. Psicòloga especialitzada en recursos humans, interessada en relacions internacionals i promoció del talent. Apassionada per la seva feina, constant i enèrgica. Col·laboradora habitual en diverses associacions universitàries i activitats enfocades a la gestió del talent.

 • Emili Bota

  Responsable de logística

  Emili Bota és un dels organitzadors i desenvolupador en els events de l’Associcaicó Catalana per la Promoció Tecnològica (Promotech).

  A punt de convertir-se en Enginyer Informàtic està a càrrec de diversos projectes com a programador en les branques de gestió d’empresa i comunicació multimèdia.

  Actualment treballa com a desenvolupador full stack a Comexi Group Industries.

 • Dani Estanyol

  Responsable de projectes

  Dani Estanyol es l’encarregat de projectes tècnics de promotec. Estudiant d’enginyeria informàtica, programador i expert en sistemes GNU/Linux. Interessat per temes tan diversos com la filosofia o l’electrònica, talentós i perseverant, un dels primers socis de l’associació.

 • Pau Muñoz

  President

  Pau Muñoz és el president i fundador de l’associació catalana per la promoció tecnològica. Informàtic especialitzat en seguretat informàtica i estudiant de sociologia. Apassionat per les noves tecnologies i la gestió de projectes. Actualment col·labora en iniciatives del World economic forum dins el programa global shapers així com en projectes internacionals de recerca amb la UdG

 • Nuri Frigola

  Responsable de relacions internacionals

  Nuri Frigola està especialitzada en gestió de projectes turístics i gestió d’esdeveniments. Dins de promotec s’encarrega de portar l’àrea de desenvolupament de relacions internacionals. Ha conduït amb éxit diversos congressos internacionals amb més de 300 assistents.

Torna enrere