Els nostres valors

L’associació catalana per la promoció tecnològica neix de la inquietud d’un grup d’estudiants de la universitat de Girona en vers els nous reptes que la societat actual ha d’afrontar mitjançant la tecnologia.

  • Creiem en la ciència i la tecnologia com a eines per a entendre el món i canviar-lo.
  • Creiem en la creativitat com a factor clau a l’hora de resoldre els problemes del futur.
  • Creiem que la tecnologia, el coneixement i l’educació han de ser accessibles universalment.
  • Creiem en el treball en equip com a metodologia fonamental per a resoldre reptes.
  • Creiem en una societat globaltizada on la cooperació internacional es fonamental.
  • Creiem en la llibertat d’expresió i trobem legítima la seva defensa.
  • Creiem en el potencial dels joves catalans i volem posar-lo en valor.

Els nostres objectius

El nostre objectiu principal és contribuir a la incentivació de l’activitat econòmica en territori català a través de l’aposta per les noves tecnologies. Contribuïm a millorar la formació en noves tecnologies mitjançant tallers, a realitzar contactes internacionals mitjançant jornades i conferències, a donar oportunitats als estudiants mitjançant programes de pràctiques nacionals i internacionals i a la comunitat mitjançant activitats obertes sobre divulgació científica i tecnològica.

Els nostres mitjans

L’associació catalana per la promoció tecnològica manté acords amb entitats locals com ara l’ajuntament de Girona o l’escola politècnica superior de la UdG així com amb empreses nacionals i internacionals com ara Vector ITC Group, telefònica, els laboratoris BrightSight, els laboratoris de Kaspersky i Qihoo360 també amb entitats com la fundació princesa de Girona, l’associació digitals Girona o l’associacio’d’empreses de noves tecnologies de Girona entre d’altres. Actualment l’associació realitza diversos esdeveniments anuals enfocats a la formació en noves tecnologies i el networking internacional a Catalunya.